NO-HOUSE

Built in 2009, NO-house is fully detached 3 / 4-bedroom eco-home in a conservation area in Tufnell Park, London. A screen of Siberian larch in front of the glass curtain façade captures the Victorian features of the neighbouring houses while expressing them in a modern vocabulary.
 
Internal accommodation is flexible, and measures over 2000 sq ft over three floors. The ground floor contains a kitchen on one side, with bespoke units arranged around a central pod containing a hidden cloakroom and toilet. To the rear is a dining room, with full-height glazed sliding doors leading to a small garden.The first floor contains a master bedroom and a second bedroom, with a bathroom between the two containing a sunken bath. Both bedrooms have access to a covered balcony at the front. There is also a study area on the landing.The lower ground floor is currently presented as one large space. This would lend itself to a variety of uses, including a home office / studio, a playroom or a cinema room.
 
The superstructure in steel and solid spruce wood has been designed to improve thermal and acoustic performance and reduce the carbon footprint. NO-house was designed by Charlotte Larco.